Haketusurakointi

Haketusurakointi on päätyötämme. Toimimme pääasiassa läntisessä ja eteläisessä Suomessa.Tehokas kalustomme hakettaa nopeasti suurenkin määrän tavaraa ja kuljetamme hakkeen myös sen käyttöpaikalle.

Jotta urakka sujuu mutkitta, tarvitaan tehokas puuhun pureva laitteisto sekä kuljetuksiin sopiva kalusto. Onnistunut työ vaatii myös ammattilaisen, joka tuntee alan ja sen vaatimukset. Loimaan Konepalvelu on toiminut haketusten parissa jo yli kymmenen vuoden ajan, vuonna 2005 Oskari Heikkilä aloitti urakoinnin Kesla-hakkurilla ja vuosien varrella toiminta on hieman laajentunut. Nyt yrityksen kalustoon kuuluu kolme koukkuautoa ja kaksi Jenz-hakkuria (vm. 2011 ja 2014). Jenz- hakkurit ovat rumpuhakkureita, joilla saa helposti hakettua sekä risut että isommatkin puut. Yritys työllistää 3-5 ammattilaista vuodenajasta riippuen ja lisäksi toiminnassa on mukana muutamia yhteistyöyrityksiä. Yhteistyökumppaneilta saamme mm. lisäkalustoa kuten ketjupurkuautoja käyttöön tarpeen vaatiessa.

Meistä saat asiansa osaavan, luotettavan kumppanin haketusurakoihin. Kysy tarjousta, niin mietitään yhdessä sopiva palvelukokonaisuus juuri sinulle.

Pyydä tarjous tästä »

Kun ostat hakkeen meiltä, toimitamme kuorman perille!